Logo: Zespół Szkół w Chocianowie

W dniu 13 X 2017 r.- z okazji nadchodzącego Dnia Edukacji Narodowej zajęcia lekcyjne i przerwy w szkole będą przebiegały wg następującego przydziału czasu:

1 lekcja:    8.10-8.40
przerwa 5 min.
2 lekcja:    8.45- 9.15
przerwa 5 min.
3 lekcja:  9.20- 9.50
 przerwa 10 min.
4 lekcja:  10.00 -10.30
przerwa 5 min.
5 lekcja: 10.35 -11.05
przerwa  10 min.
lekcja: 11.15 – 11.45
przerwa 5 min.
7 lekcja: 11.50- 12.20

Po 7 lekcji nauczyciele z klasami schodzą do hali sportowej na Akademię z okazji Dnia Edukacji Narodowej przygotowaną przez Samorząd Uczniowski.

                                                             Dyrekcja szkoły